Hyllypaikat ja lisäpalvelut kuvaus

Itsepalvelu hyllyköt

Hinnoittelet itse tuotteet sekä täytät ja siistit hyllykköä myyntijakson aikana. Voit myös valita maksullisia lisäpalveluja: aloitustäyttö tai täyttöpalvelu.

• Myyntijakson lopulle voit sopia alennuksen asettamisesta myymälässä.  Henkilökunta tyhjentää automaattisesti myyntipaikkasi myyntijakson päätyttyä.

Myymättömille tuotteille voit sopimusta tehdessä sopia noudon tai jälkikäsittelyn. Myymättömät tuotteesi voit noutaa 2 päivän kuluttua myyntijakson päättymisestä ja viimeistään kahden viikon sisällä ja samalla allekirjoittaa tilityshyväksynnän. Kahden viikon kuluttua noutamattomat tuotteet siirtyvät automaattisesti vastikkeetta AarreVakka Oy:n omistukseen ja se päättää tuotteiden jälkikäsittelystä.

• Varaamalla netissä tai kassalla sekä allekirjoittamalla myyntijakson sopimuksen katsomme sopimusehdot/-ohjeet sekä palvelukuvauksen luetuiksi ja hyväksytyiksi.

Liikkeellä on oikeus poistaa sopimusehtojen/-ohjeiden vastaiset tuotteet myynnistä.

Snadi hyllykkö

 • 148 cm korkea
 • 4 kpl 30cmx75cm hyllyä
 • pieni vaatetanko noin 5 tuotteelle
 • Myymäläkartassa NRO+S

Tavis hyllykkö

 • 180cm korkea
 • 5 kpl 20cmx60cm hyllyä
 • Hyllyn päällinen pidettävä tyhjänä
 • Myymäläkartassa NRO+T

Multi hyllykkö

 • välikkö, johon voi koota itse tarvittavan kokonaisuuden:
 • joko 1-2 rekistä ja/tai
 • 1-4 kpl 40cmx60cm hyllyjä
 • Tarvikkeet löytyvät myymälän takakulmasta.
 • Hyllyn pääliosaan ei saa lisätä hyllylevyä
 • Myymäläkartassa NRO+M

Vitriini hylly

 • VARAUS KASSALTA
 • noin 30cmx30cm
 • korkeus 18cm tai 38cm
 • Vitriini on lukittu. Vain henkilökunnalla pääsy.

Luxus-palvelu

Tavis-hyllykkö tai Multi-hyllykkö  

Myymäläkartassa NRO + L                                                                                    

Hinnoittelemme, täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson loppuun voit valita mahdollisesti myymättä jääneiden tuotteiden noudon tai jälkikäsittelyn. Kohtelemme tuotteitasi kuten omiamme ja välitämme myynnistäsi.

• Hinnoittelemme tuotteesi meidän parhaan näkemyksemme mukaan, yleensä noin 30-70% halvempana kuin uutena, tuotteen kunnon mukaan. Jos sinulla on jokin arvokkaampi/harvinaisempi tuote tai haluat asettaa jollekin tuotteelle minimimyyntihinnan, niin kiinnitä tuotteeseen siitä kertova lappu pienellä teipinpalalla, langalla tai nuppineulalla tai muulla luotettavalla kiinnityksellä, jotta varmasti asia tulee huomatuksi. Otamme pyynnön huomioon hinnoittelussa. Myös huomiot tuotteesta hyvä ilmoittaa lapulla (signeeraukset, tuotemerkki jos ei näkyvissä, virheet).

Voit merkitä tuotteet, joihin ehdottomasti haluat henkilökunnan kiinnittävän hälyttimet (5 kpl sisältyy hintaan). Muutoin henkilökunta kiinnittää hälyttimiä (5kpl) oman harkintansa mukaan tarvittaessa.

Sopimus sisältää maksimissaan 4 hintalappuarkkia (yhteensä 120 hintalappua). Ylimääräisistä tarvittavista hintalappuarkeista veloitamme hinnoittelun yhteydessä asiakkaan myyntitililtä.

• Myyntiin tuotavien tuotteiden tulee olla siistiä, ehjää ja puhdasta. Se voi olla sekä aikuisten että lasten vaatteita ja asusteita (multihyllykköön) sekä lähes mitä vain kodintavaroita (esim. astioita, aterimia, verhoja, kirjoja, pelejä, leluja, työkaluja ym.), jotka soveltuvat ja mahtuvat myyntiin varaamaasi hyllykköön. Pakkaa korut ym. pienet tuotteet myyntierittäin minigrip-pusseihin tmv.

• Tavaraa voit tuoda seuraavasti:

Tavis-hyllykköön voit tuoda noin 1 ikea-kassillisen verran tuotteita. (Iso Ikea kassi on noin 70 litraa.)

Multi-hyllykköä varten 1-2 kassillista tuotteita, joista ripustettavia vaatteita maksimissaan 30 kpl alkuun. (Iso Ikea kassi on noin 70 litraa.)

Mikäli tuotteita ei ole tuotu määräpäivään mennessä, emme voi taata ehtivämme hinnoittelemaan riittävää määrää tuotteistasi aloituspäiväksi.

Tuotteiden tuonti luxus-palveluun

• Siistimme myyntipaikan, lisäämme sekä järjestelemme tuotteita aika-ajoin pitääksemme myyntipaikan ja -tuotteet mahdollisimman houkuttelevana.

• Jeemly-palvellussa voit seurata myyntijaksosi kokonaismyyntiä sekä myytyjen tuotteiden kappalemäärää.

Mikäli myyntituotteita on mahdollista tuoda lisää myyntiä varten, olemme yhteydessä. Lisää tuotteita saa tuoda vain kirpputorin henkilökunnan pyynnöstä rajallisten säilytystilojen vuoksi. Merkitse jokaiseen tuomaasi kassiin/ pahvilaatikkoon oma nimesi ja puhelinnumerosi kiinnitettävällä nimikointilapulla (tee itse tai pyydä kassalta). Emme säilytä tyhjiä nimikoituja pahvilaatikoita.

• Alennamme kaikki myyntituotteet myyntijakson loppupuolella (2 myyntivrk jäljellä) automaattisesti -30% tai halutessasi (ilmoitus meille) -50% tai -70%.

• Mahdolliset myymättömät tuotteesi voit noutaa 2 vrk:n kuluttua myyntijakson päättymisestä ja viimeistään kahden viikon sisällä samalla allekirjoittaen tilityksen hyväksymisen, jonka jälkeen tuotto maksetaan joko käteisellä (5% rahannostopalkkio) tai pankkitilillesi 7 vrk:n sisällä. 14 vuorokauden kuluttua myyntiajan päättymisestä, noutamattomat tuotteet siirtyvät vastikkeetta AarreVakka Oy:n omistukseen ja päättää tuotteiden jälkikäsittelystä.

• Varaamalla kassalla sekä allekirjoittamalla myyntijakson sopimuksen katsomme sopimusehdot/-ohjeet sekä palvelukuvauksen luetuiksi ja hyväksytyiksi.

Kirpputorilla on oikeus olla asettamatta myyntiin rikkinäisiä, likaisia, myyntiin kelpaamattomia/ei myyviä tuotteita tai muuten ehtojen vastaisia tuotteita ilman asiakkaan erillistä suostumusta/hyväksyntää.

Aloituspalvelu

Aloituspalvelu on maksullinen lisäpalvelu itsepalveluhyllykön myyjille. Henkilökunta täyttää myyntipaikkasi niin, että se on myyntivalmis ensimmäisenä myyntipäivänä ennen avaamista.

Tuo valmiiksi hinnoiteltuja tuotteita noin yhden tarra-arkillisen verran (varaamasi hyllykköön sopivia tuotteita) viimeistään 2 päivää ennen myyntijakson alkua. Henkilökunta asettelee kassista sopivan määrän aloitustuotteita hyllykköön. Voit käydä siistimässä ja täyttämässä myyntipaikkaasi itse myyntijakson aikana (hae merkitsemäsi kassisi kassalta ensimmäisellä siistimiskerrallasi).

Merkitse tuotteet, joihin haluat henkilökunnan kiinnittävän hälyttimet aloitustäytön yhteydessä (maksu hälyttimistä peritään myyntitililtäsi).

Merkitse tuomaasi kassiin/ pahvilaatikkoon oma nimesi ja puhelinnumerosi kiinnitettävällä nimikointilapulla (tee itse tai pyydä kassalta). Emme säilytä tyhjiä nimikoituja pahvilaatikoita.

Kirpputorilla on oikeus olla asettamatta myyntiin rikkinäisiä, likaisia, myyntiin kelpaamattomia tai muuten ehtojen vastaisia tuotteita ilman asiakkaan erillistä suostumusta/hyväksyntää.

Täyttöpalvelu

Täyttöpalvelu on maksullinen lisäpalvelu itsepalveluhyllykön myyjille. Täytämme myyntipaikan niin, että se on myyntivalmis myyntijaksosi ensimmäisenä myyntipäivänä avatessamme. Tuo valmiiksi hinnoiteltuja tuotteita noin 1 ikea-kassillisen verran (varaamasi hyllykköön sopivia tuotteita) viimeistään 2 päivää ennen myyntijakson alkua. Henkilökunta asettelee kassista sopivan määrän aloitustuotteita hyllykköön.

Seuraat itse myyntiä ja voit tuoda yhden (1) täyttökassin/myyntijakso aloituskassin lisäksi meille, josta täytämme tuotteita myyntipaikalle vähintään kolme (3) kertaa myyntijakson aikana. Samalla siistimme myyntipaikkaa.

Merkitse tuotteet, joihin haluat henkilökunnan kiinnittävän hälyttimet täytön yhteydessä (maksu hälyttimistä peritään myyntitililtäsi).

Merkitse tuomaasi täyttökassiin/ -pahvilaatikkoon oma nimesi ja puhelinnumerosi kiinnitettävällä nimikointilapulla (tee itse tai pyydä kassalta). Emme säilytä tyhjiä nimikoituja pahvilaatikoita.

Kirpputorilla on oikeus olla asettamatta myyntiin rikkinäisiä, likaisia, myyntiin kelpaamattomia tai muuten ehtojen vastaisia tuotteita ilman asiakkaan erillistä suostumusta/hyväksyntää.

Järjestely palvelu

Voit ostaa myös järjestelypalvelun kirpparipaikkaasi, mikäli et ehdi paikalle järjestelemään hyllykköäsi. Hinta 3€/järjestelykerta. Saat palvelun vaikka soittamalla meille. Hinta peritään myyntitililtäsi.

Kirpputorilla on lisäksi oikeus mahdollisesti periä järjestelypalvelumaksu sotkuisen itsepalvelu-hyllykön siivoamisesta/järjestelystä.

Myyntituotteiden tulee mahtua hyllykköön. Mikäli tuotteet tippuvat jatkuvasti tai eivät pysy hyllyn sisäpuolella tai myyntipaikka on siivouskehotuksesta huolimatta jatkuvasti sotkuinen, henkilökunnalla on yksinoikeudella oikeus järjestellä ja poistaa tarvittaessa osa tuotteista myyntihyllystä ja tästä koituu 3€ järjestely-maksu, joka peritään myyjän myyntitililtä.

Puotihylly

on tarkoitettu lähituottajien tai kädentaitajien myyntipaikaksi. Se myydään aina 4 myyntijaksoa sisältävänä. Jonotilanteessa 4 myyntijakson paikkaa pisimpään tai 2 krt peräkkäin (= 8 myyntijaksoa) pitänyt väistää uuden myyjän tieltä. Puotipaikka on hylly, joka on kooltaan 40cm x 80 cm ja korkeus noin 40 cm. Varaus tehdään kassalla.

Kädentaitotuotteen tulee sisältää tuoteseloste, jossa on vähintään pääraaka-aine mainittuna. Lähituottaja huolehtii itse elintarvikehuoneistoilmoitukset ym. tuotteisiin liittyvän ilmoitusmenettelyn sekä tarvittavat tuotesisältöluettelot tuotteissa.

Puotipaikan myyjät (kuten muutkin kirpparimyyjät) huolehtivat itse verotuksellisista asioista ja ilmoituksista.

Kannatus hyllykkö

on tarkoitettu seuran, joukkueen tai yhdistyksen varainkeruuseen. Paikkamaksua myyntijaksolle ei ole, mutta myyntipaikan kuluina myynnistä otetaan 25% myyntiprovisio. Kannatushyllykön varaus tehdään kassalla (tarvittavat tiedot: varainkeruun kohteen nimi ja yhteystiedot, tilitiedoissa saaja ja tilinumero sekä kirppisyhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot ). Seuralla, joukkueella tai yhdistyksellä tulee olla tilinumero myyntitulon tilitystä varten sekä yhteyshenkilö/kirppispaikan hoitaja. Kannatushyllykön yhteyshenkilö huolehtii hyllyn täytöstä ja siivouksesta. Myyntipaikka ei sisällä hintalappuarkkeja, ne on ostettava.

Myyntijakso alkaa aina keskiviikkona ja päättyy tiistaina. Lopetus kuten muissakin hyllyköissä: henkilökunta tyhjentää.

Kannatushyllykköjä on rajoitettu lukumäärä ja yhtenäinen myyntiaika maksimissaan on 4 jaksoa/vuosi, mikäli kannatushyllyköiihin on jonoa. Pisimpään ollut väistää uusien tieltä. Lopetuksesta ilmoitetaan yhteyshenkilölle.

Hyvä Kiertää hyllykkö

koostuu valikoiduista jälleenkäsittelyyn jätetyistä ja lahjoitetuista tavaroista, joiden tulosta 60% lahjoitetaan asiakkaiden kulloinkin AarreVakkan somessa äänestämälle paikalliselle kohteelle.  Valikoituneiksi ja lahjoituksen saaneet kohteet on ilmaistuna HyväKiertää-hyllyssä. Kullekin valitulle kohteelle lahjoitettava summa on maksimissaan 800€.

HyväKiertää-kohteeksi voidaan valita kerran vuodessa yleishyödyllinen yhdistys, yhteisö tai seura (ei yksittäinen pelaaja/joukkue tmv.), jolla on tilinumero ja yhteyshenkilö. Asiakkaat voivat ehdottaa kohteita (myös mahdollinen yhteystieto) AarreVakkaan.

Pyrimme kierrättämään kohteita ja suosimme paikallisia toimijoita. Otamme mielellään vastaan lahjoituksena kelvollista myyntitavaraa.

Kaveri paikka

on mahdollista. Ensin on oltava päävaraaja, joka maksaa hyllypaikan (kustannusten jako on kavereiden välinen asia). Lisäkaverille luodaan oma asiakastunnus, jonka mukaan hänelle tulostetaan omat maksulliset tarransa. Ja lopuksi myynnin tilitys tulee kullekin omansa. Kaverusten tavarat tulee mahtua varattuun hyllyyn.

Teema-alueet

ovat kausittain eri puolilla myymälää sekä myynti-ikkunalla olevia alustoja, joihin myymälän henkilökunta kerää ja asettelee myyjien hyllyistä aihealueeseen sopivia tuotteita. Tuotteet ovat myynnissä edelleen kuten myyjän hyllykössäkin. Myymättömät tuotteet aihealueen vaihtuessa tai myyjän myyntijakson päättyessä palautetaan oikeille paikoilleen.