AarreVakka Oy/ VuokraVakka päivitetty 30.5.2024

Varaus ja maksu

– Asiakkuus luodaan AarreVakan kassalla Jeemly järjestelmään. Asiakas voi myös itse luoda asiakastunnukset aarrevakka.fi sivustolla.

– Pienirtaimiston varaus tehdään AarreVakka kirpputorin kassalla.

– Vuokra ja panttimaksu suoritetaan varauksen yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Laskutus ei mahdollista.

– AarreVakka Oy:n/VuokraVakka:n vastuu rajoittuu enintään tarvikkeiden vuokraushintaan. Sivuilla mainitut vuokrahinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Vuokra-aika ja nouto/palautus

– Vuokra-pienirtaimiston nouto ja palautus AarreVakka Kirpputori, Pläkkisepänkatu 1, 20320 Turku. Nouto ja palautus tulee tehdä AarreVakka Kirpputorin aukiolon puitteissa. Aukioloajat tulee tarkistaa aarrevakka.fi sivustolta.

– Vuokra-aika alkaa ensimmäisenä varauspäivänä klo 10, jolloin varatut tuotteet on noudettavissa. (Pl talviaukiolojen aikana ma-ke klo 12). Vuokra-aika päättyy astioiden palautuksen yhteydessä. Vähimmäisvuokra-aika on 1 vrk(24h).

– Vuokralleottajan on palautettava tuotteet niiden kuljetuslaatikoissa ja pakkausmateriaaleissa kuivina ja puhtaina.

Virheet, vahingot ja vastuut

– Astiat ja muu pienirtaimisto ovat AarreVakka Oy:n omaisuutta ja vuokralleottaja on vastuussa niistä vuokra-ajan. Vuokralleottajalla ei ole oikeutta luovuttaa eikä edelleen vuokrata AarreVakka Oy:n irtaimistoa.
– Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa sovittu tuote noudettaessa, jotta vastaa sovittua tuotetta ja määrää. Jos astiat eivät vastaa sovittua laadultaan tai määrältään, on tästä ilmoitettava AarreVakka Oy:lle viimeistään kolmen tunnin kuluessa vuokra-ajan alkamisesta puhelimitse sekä sähköpostitse.

– Vahingon sattuessa on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot kaikista rikkimenneistä tai kadonneista astioista ja tarvikkeista niiden täydestä arvosta.

– Jos tarvikkeiden palautuksessa todetaan (AarreVakka kirpputori henkilökunnan arvio) tuotteiden olevan likaisia tai vahingoittuneen on vuokranottaja velvollinen korvaamaan kulut. Pesumaksu on 15% vuokrauksen loppusummasta ja  rikkimenneistä tai kadonneista astioista ja tarvikkeista korvataan niiden täysi arvo.

– AarreVakka Oy:n/VuokraVakka:n vastuu rajoittuu enintään tarvikkeiden vuokraushintaan. Nettisivuilla (aarrevakka.fi) mainitut vuokrahinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Peruutusehdot

– Varauksen voi peruuttaa 7vrk ennen varauspäivää ilman kuluja. Tämän jälkeen veloitamme 50% varauksen arvosta.